Invitasjkonskort - invitasjoner - bryllup - konfirmasjon - dåp

Velkommen til invitasjonskort

Velkommen til storsalg, vi har 80 % avslag på alle varer!

Invitasjonskortene selges uten trykk men de egner seg fint til å skrives på for hånd. Send oss først en bestilling/ forespørsel via e-post. Avtalt pris kan deretter betales via paypal eller du kan få tilsendt regning om ønskelig.       

På vår nettside finner du et lekkert utvalg av bryllupsinvitasjoner og andre innbydelser som kan bestilles til den store anledningen. De kan benyttes i alle sammenhenger ; dåp, konfirmasjon, bryllup og alle andre begivenheter man måtte ønske å markere. Vi du ha noe helt unikt,er du kommet til rett nettsted!


 

Vi kan tilby unike og eksklusive invitasjoner til svært konkurransedyktige priser. Det følger med vakkert omslag eller konvolutt til hver innbydelse .

Vi har også et utvalg av flotte brosjer som kan brukes til dekorasjoner på festbordet. De er laget av metall,perler, krystaller og emalje i utsøkt kvalitet, selvsagt også til meget gode priser.

Brosjene kan festes til servietter, på sanghefter, på bordkort, på invitasjonskortt eller som pynt på kubbelys. De kan også festes til silkebånd eller bare legges utover på festbordet. Festes de på hver serviett er det et flott  minne som gjestene kan ta med seg hjem. Se galleriene for dekorasjonstips.

Vi har også dekorative gaveesker som kan brukes til å ha drops,sjokolade eller annet i. De kan plasseres ved hver kuvert som en oppmerksomhet  til gjestene.

Miniatyr strikkeplaggene er morsomme å bruke til bordekorasjon i babyshower, barnedåp eller barneselskap. De kan være pynt på en pent brettet serviett,rundt sangheftet eller lagt utover festbordet. Se galleriene for dekorasjonstips.

 

Nettbutikken

Kortsøk