Invitasjkonskort - invitasjoner - bryllup - konfirmasjon - dåp

Kundeservice

Priser

Alle prisene er i norske kroner og mva er inkludert. Økte innkjøpspriser,fraktkostnader og endring i valutakurser kan forårsake prisendringer. Trykk av invitasjonene er inkludert i stykkprisen. Personalisering kommer  på kr. 5,- pr. innbydelse.

Ingen krav til minstekjøp

På ingen av våre varer er det krav om minstekjøp,inkludert alle våre trykksaker.

Korrektur

Kunden kan sende oss et tekstforslag eller vi kan utarbeide en tekst i samarbeid med kunden. Den ferdige teksten blir sendt til godkjenning av kunden før produksjon.Etter kundens godkjenning av korrektur,tar det 5-6 arbeidsdager før invitasjonene er klar for utsendelse.

Levering

Invitasjonene blir sendt 5-6 arbeidsdager etter godkjent korrektur. Våre andre varer blir sendt umiddelbart etter mottatt ordre.

Frakt

Vi sender våre varer med Posten. Frakt blir automatisk utregnet ved bestilling. For bestilling via e-post, informerer vi om fraktkostnadene og bekreftelse fra kunden er nødvendig før utsendelse.

Angrefrist.

Hos oss har du åpent kjøp i 10 dager. Varen må returneres i den stand den ble mottatt i, med original emballasje. Vi refunderer beløpet for varen ,ikke portoen, 3-4 arbeidsdager etter mottatt retur. Angrerettloven gjelder dog ikke for våre kundetilpassede varer (trykte invitasjoner og bordkort.) Kostnader ved retur belastes kunden.(jf. Angrerettloven paragraf 15,første ledd).

Vi er ikke ansvarlig for skrivefeil gjort av kunden ved kundens godkjenning av korrektur. Om vi trykker feil,dvs. noe annet enn det som ble godkjent av kunden, er vi ansvarlig for å erstatte disse. 

Reklamasjon

Dersom det skulle oppstå en skade under transport, eller at varen har feil eller mangler, vil vi erstatte varen så snart den er returnert til oss i den stand varen ble mottatt i. Vi dekker returkostnadene

 Skjermbilde/farger

Nettsiden er testet ut på forskjellige typer stasjonære og bærbare pc'er og de viser alle de autentiske fargene.  Likevel tar vi forbehold om at det kan forekomme fargeforskjeller ved ulike skjermer.

 

 

Nettbutikken

Kortsøk