Invitasjkonskort - invitasjoner - bryllup - konfirmasjon - dåp

Tips - bryllup/fest

  

Våre bryllupsinvitasjoner er unike små kunstverk som også kan brukes til å innby til andre viktige markeringer. De kan f.eks. sendes ut når du skal invitere til en runddag,en bryllupsdag eller en annen viktig begivenhet . Erfaringsmessig blir slike spesielle bryllupsinvitasjoner tatt godt vare på av mottakeren og gjemt eller limt inn i et album til minne om familiemedlemmets eller vennenes store dag. Våre bryllupsinvitasjoner passer også til våre lekre bordkort, både i materiale farge og design. Vi kan trykke gjestenes navn på bordkortene, i samme skrifttype og skriftfarge som innbydelsene. 

Brosjer kan man godt bruke på en litt utradisjonell måte. Å dekorere med dem gir festbordet et originalt og eksklusivt preg.Disse er veldig fine å bruke til bryllup,konfirmasjon,dåp og selvsagt til alle andre anledninger som en runddag,nyttårsfesten eller bryllupsdagen.

Brosjene kan være blikkfang på en pent brettet serviett eller festes på et sammenrullet sanghefte. Da kan de brukes som lekre minnegaver som gjestene kan ta med seg hjem. Brosjene kan også legges ut som pynt direkte på festbordet eller festes på silkebånd i forbindelse med annen dekor , mulighetene er mange.De fleste av våre brosjer er meget anvendelige og kan benyttes til de aller fleste arrangementer. Alle er de selvsagt egnet å bruke som pynt på klær og hatter.

I billedgalleriet kan du se eksempler på hvordan brosjene kan brukes i dekorasjoner. Galleri kommer.

Metallkurven kan pyntes med vakre blomster i passende farger,silkebånd,stener og annet dekorasjonsmateriale. De kan også fylles med sjokolade eller annet godt som kan pakkes inn i tyllstykkene som du finner i nettbutikken. De dekorerte metallkurvene kan også settes på hver kuvert som gjestegave og er en hyggelig gest til de innbudte. Se billedgalleriet for inspirasjon.

Gaveeskene er veldig dekorative og originale og de kan være et blikkfang på festbordet. De kan fylles med godter eller annet som en hyggelig overraskelse til gjestene.

 

Billedgalleri kommer.

Nettbutikken

Kortsøk