Invitasjkonskort - invitasjoner - bryllup - konfirmasjon - dåp

Tips - konfirmasjon

De aller fleste av våre bryllupsinvitasjoner kan selvsagt også brukes til konfirmasjonsinnbydelser. Med den rette skrifttypen og skriftfargen forandrer innbydelsene helt karakter. Erfaringsmessig blir  slike spesielle innbydelser tatt vare på av mottakeren og gjemt eller limt inn i album til minne om den store dagen. Kjempelekkert til scrapbooking. De fleste av våre innbydelser passer veldig godt til våre bordkort,både i papirkvalitet,farge og design. Vi kan trykke gjestenes navn på bordkortene i samme skrifttype - og farge som på innbydelsene.  

Brosjer kan man godt bruke på en litt utradisjonell måte. Å dekorere med dem gir festbordet et originalt og eksklusivt preg.Disse er veldig fine å bruke til bryllup,konfirmasjon,dåp og selvsagt til alle andre anledninger som en runddag,nyttårsfesten eller bryllupsdagen.

Brosjene kan være blikkfang på en pent brettet serviett eller festes på et sammenrullet sanghefte. Da kan de brukes som lekre minnegaver som gjestene kan ta med seg hjem. Brosjene kan også legges ut som pynt direkte på festbordet eller festes på silkebånd i forbindelse med annen dekor , mulighetene er mange.De fleste av våre brosjer er meget anvendelige og kan benyttes til de aller fleste arrangementer. Alle er de selvsagt egnet å bruke som pynt på klær og hatter.

Når du går inn på brosjene inettbutikken,kan du se av detaljbildene eksempler på hvordan brosjene kan brukes i dekorasjoner.

Metallkurven kan pyntes med vakre blomster i passende farger,silkebånd,stener og annet dekorasjonsmateriale. De kan også fylles med sjokolade eller annet godt som kan pakkes inn i tyllstykkene som du finner i nettbutikken. De dekorerte metallkurvene kan også settes på hver kuvert som gjestegave og er en hyggelig gest til de innbudte. Se billedgalleriet for inspirasjon.

Gaveeskene er veldig dekorative og originale og de kan være et blikkfang på festbordet. De kan fylles med godter eller annet som en hyggelig overraskelse til gjestene. Se galleri.

Metallkurven kan pyntes med rangler,smekker og tyll som du finner i nettbutikken ,eller de kan fylles med sjokolade,steiner eller annet dekorasjonsmateriale. Lag gjerne en liten dekorasjon med tørkede blomster i kurvene. Mer skal det ikke til for å sette en spiss på festbordet. Tyllstykkene kan brukes til å pakke inn små sjokolader eller annet du vil ha i kurvene. De dekorerte metallkurvene kan også settes ved hver kuvert som en gjestegave og er en hyggelig gest til de innbudte. Se i billedgalleriet for inspirasjon.

Nettbutikken

Kortsøk