Invitasjkonskort - invitasjoner - bryllup - konfirmasjon - dåp

Tips - dåp/babyshower

 

En original og morsom måte å dekorere på,er å lage klesstativ og hengere av tynn ståltråd. Heng plaggene på stativene og sett dem utover på bordet. Med de søte miniatyr klesklypene kan du henge plaggene på et ''tørkestativ'' som du lett kan lage med ståltråden. Du kan dekorere hele festbordet med miniatyrplaggene eller de kan kombineres med annen dekor og settes mellom blomsteroppsatsene på bordet.

I det rosa og i det blå billedgalleriet finner du ideer og inspirasjon til hvordan miniatyrplaggene og tilbehøret kan brukes til å pynte festbordet med. Plaggene er perfekte å bruke i dekorasjoner til dåp,babyshower og andre barneselskap. 

Å pynte pent brettede servietter med miniatyrplaggene og de andre dekorasjonsmaterialene kan være lekkert og effektfullt.Disse eksemplene er vist med papirservietter men det kan også fint brukes servietter av tøy. De rosa og blå plaggene blir flotte i kombinasjon med ensfargede hvite eller grå servietter. En blanding av rosa og blått kan bli nydelig i f. eks. en tvillingdåp med gutt og jente.

Metallkurven kan pyntes med miniatyr rangler,smekker og tyll som du finner i nettbutikken ,eller de kan fylles med sjokolade,steiner eller annet dekorasjonsmateriale. Tyllstykkene kan brukes til å pakke inn små sjokolader eller annet du vil ha i kurvene. De dekorerte metallkurvene kan også settes ved hver kuvert som en gjestegave og er en hyggelig gest til de innbudte. Se billedgalleriet for inspirasjon.

Gaveeskene er veldig dekorative og originale og de kan være et blikkfang på festbordet. De kan fylles med godter eller annet som en hyggelig overraskelse til  gjestene.  Se galleri

Brosjer kan man godt bruke på en litt utradisjonell måte. Å dekorere med dem gir festbordet et originalt og eksklusivt preg.Disse er veldig fine å bruke til bryllup,konfirmasjon,dåp og selvsagt til alle andre anledninger som en runddag,nyttårsfesten eller bryllupsdagen.

Brosjene kan være blikkfang på en pent brettet serviett eller festes på et sammenrullet sanghefte. Da kan de brukes som lekre minnegaver som gjestene kan ta med seg hjem. Brosjene kan også legges ut som pynt direkte på festbordet eller festes på silkebånd i forbindelse med annen dekor , mulighetene er mange.De fleste av våre brosjer er meget anvendelige og kan benyttes til de aller fleste arrangementer. Alle er de selvsagt egnet å bruke som pynt på klær og hatter.

Når du går inn på hver brosje i nettbutikken,kan du se på detaljbildene hvordan brosjene kan brukes i dekorasjoner.

 

Nettbutikken

Kortsøk